MIRËSEVINI

mË shumË

AGStudio.al është një studio e lindur nga deshira për të sjell në tregun e ri shqiptar eksperiencen tone në fushën e krijimit.

Art graphic studio 
partneti ideal i projekteve tuaja

ÇFARË OFROJMË

STRUKTURA E PUNËS

HAPI I PARË: Ideimi i dizenjimit dhe realizimi të logos, kartëvizitës, leterës me koke, që më me besnikeri shprehin indentitetin e kompanise tuaj.

HAPI I DYTË: Krijimin e faqes tuaj te internetit. Faqja krijohet me nje dizenjim nga fillimi dhe me pas hyn ne procesin e programimit

HAPI I TRETE: Printimi dhe shtypja materialet me cilesi te larte teknologjike.

Broshura, Fletepalosje, Flyer, Poster, Kalendar, Kartevizita, Revista, etj.

HAPI I KATËRT: Per nje marketing me te suksesshem ofrojme edhe Reklama Televizive per klientet tane qe marketingu te jete i plote dhe efikas.

mË shumË

Rregjistrohuni per Oferta

Na ndiqni në rrjetet sociale

Submitting Form...

Submission error.

Form received.

Adresa: Pallatet Agimi,

mbrapa Kinema Agimit (ish-bllok)

+355 68 20 64 937

info@agstudio.al

© Copyright  2008 - 2016 - Të gjitha të drejtat jane të rezervuara

www.agstudio.al