FAQE INTERNETI

Kushdo qe ka ose po planifikon te kete nje biznes, duhet te mendoje per nje website te dizenjuar mire dhe ne menyre profesionale. Arsya kryesore per ta pasur faqen tuaj ne internet eshte se ajo qendron e online per klientet 24 ore ne dite, 365 dite ne vit, si dhe vizitohet nga cdo cep i botes me cdo pajisje elektronike qe ka akses ne internet!

 

AGSTUDIO ju mundeson krijimin e faqes se internetit duke e dizenjuar nga fillimi dhe jo dicka te gatshme.

 

Faqa e internetit ju sherben si perfaqesues qe i pergjigjet te gjitha pyetjeve ne lidhje me biznesin tuaj. Ofron sherbim per klientin edhe kur zyra juaj eshte e mbyllur.

 

Faqja ne internet eshte nje instrument shume i fuqishëm dhe pa shpenzime per marketingun dhe reklamimin e biznesit. Ai ju mundeson zgjerimin e tregut ne zona jashte qytetit dhe shtetit.

Ndryshe nga broshurat e printuara, ne website mund te besh ndryshime ne cdo kohe pa kosto shtese!

web hosting & domain

SHËRBIMET

Rregjistrohuni per Oferta

Na ndiqni në rrjetet sociale

Adresa: Pallatet Agimi,

mbrapa Kinema Agimit (ish-bllok)

+355 68 20 64 937

info@agstudio.al

© Copyright  2008 - 2014 - Të gjitha të drejtat jane të rezervuara

www.agstudio.al

Submitting Form...

Submission error.

Form received.