multimedia

reklama televizive

Ne mund t’ ju ndihmojmë të shfrytëzoni fuqinë e televizionit që të arrini efektin maksimal për biznesin tuaj. Ne mund të punojmë me ju për të krijuar koncept kreativ për reklamë ashtu që të tërhiqet kryesisht audienca e planifikuar, apo të punojmë përmbledhje të veçantë për të plotësuar kërkesat tuaja për reklamën. Ne kemi dhënë rezultate të shkëlqyera klientëve tonë që punojnë në fushën e tregtisë dhe industrisë. Vendosni aftësite tona kreative të veprojnë për ti dhënë biznesit tuaj anën profesionale në televizion..

 

 

 

 

Pa marrë parasysh nëse është hyrje me Adobe Flash, reklamë për erkran të gjërë apo eCard e animuar për t’ia dërguar klientëve tuaj, punëtorët tanë me përvojë për animacione mund të krijojnë art digjital profesional që u përshtatet klientëve tuaj.

 

 

 

 

 

Pa marrë parasysh nëse kërkoni fotografi 3D reale për projektin tuaj apo diçka më abstrakte, skulpturat e kompjuterizuara 3D hapin rrugë për të krijuar çfarëdo që syri juaj sheh apo çfarëdo që dëshironi – me imagjinatën tonë (apo tuajën) që është kufiri I vetëm.

 

Kombinimi i këtyre fotove reale si VRay, që imiton dritën reale – dhe grafika CG mund të bëhen pjesë thelbësore dhe të rëndvsishme të projektit tuaj. Aftësitë tona për modele 3D të animuara poashtu mund të përdoren edhe si pjesë e projekteve më të mëdha duke I bashkangjitur tekniken e grafikës lëvizëse, mund të kompresohen dhe të transmetohen nga webfaqja duke përdorur aftësite tona flash, apo të komponuara me xhirimet reale.

 

Efektet prapashtesë dhe imitimi i lëvizjeve fizike reale janë pjesë e veglave moderne të artistëve 3D dhe software jonë është pjesë e kësaj. Pa marrë parasysh nëse kërkoni ujë, tym, zjarr, copëza apo çfarëdo kombinimi, ne mund t’ju ofrojmë zgjidhje efektive dhe reale.

 

 

 

 

2D animacion

3D animacion

SHËRBIMET

Rregjistrohuni per Oferta

Na ndiqni në rrjetet sociale

Adresa: Pallatet Agimi,

mbrapa Kinema Agimit (ish-bllok)

+355 68 20 64 937

info@agstudio.al

© Copyright  2008 - 2014 - Të gjitha të drejtat jane të rezervuara

www.agstudio.al

Submitting Form...

Submission error.

Form received.