printime - shtypshkrime - promotional

Krahas identitetit të kompanisë suaj, janë një sërë elementesh të tjerë që përfaqësojne imazhin e saj ne sytë e klientëve. Materialet e printuara janë një pjesë e rëndesishme e këtyre elementeve, nëpermjet të cilëve ju paraqisni tek klientët e mundshëm atë cka ofroni. Që paraqitja juaj të jetë sa më dinjitoze dhe e besueshme, këto materiale duhet të jenë sa më cilësore e të lehte per t'u kuptuar.

 

Me një eksperiencë të gjatë në fushën e shtypit offset, AGSTUDIO tashmë ka arritur standartet më të larta. Shtypshkronja, jone, realizon me cilësi tepër të lartë shtypin jo vetëm të librave por dhe të çdo lloji të shtypit komercial si broshura, katalogë, fletëpalosje, postera, kalendarë, dosje, etj. Teknologjia e përdorur na mundëson realizimin e shtypit në tirazhe të larta, me cilësi dhe në kohë rekord.

 

Pergatitja per shtyp përbëhet nga 6 sektorë: dizajni grafik | parapërgatitja | shtypi offset |  shtypi reliev | libërlidhje.

printime

shtypshkrime

Agstudio.al ofron zgjidhje profesionale për të gjithe gamën e materialeve të printuar dhe shtypur, përfshi:

Libra Artistik, Gazeta, Revista, Flyer, Broshura/fletëpalosje, Letra me koke, Kartvizita, Zarfa me logo, Postera, Katalogje, etj

promotional

PRINTIM BANNER NE PLOTER

 

Billboard-e, Veshje makinash, Reklama me ndricim, Materiale Promocionale, e shume te tjera ...

SHËRBIMET

Rregjistrohuni per Oferta

Na ndiqni në rrjetet sociale

Adresa: Pallatet Agimi,

mbrapa Kinema Agimit (ish-bllok)

+355 68 20 64 937

info@agstudio.al

© Copyright  2008 - 2014 - Të gjitha të drejtat jane të rezervuara

www.agstudio.al

Submitting Form...

Submission error.

Form received.