rreth nesh

Shtëpia Botuese "AGStudio" më e reja në botimet shqiptare sjell te ju frymën bashkëkohore në këtë fushë, duke ju ofruar profesionalizëm, cilësi, korrektësi.

 

Ne marrim përsipër:

 

- radhitjen e materialit; korrektimin dhe redaktimin e tij;

- faqosjen; konfigurimin e kopertinës;

- shtypjen e materialit përfundimtar me teknologji të   
  përparuar (Shtyp 4 kolor)

SHËRBIMET

Rregjistrohuni per Oferta

Na ndiqni në rrjetet sociale

Adresa: Pallatet Agimi,

mbrapa Kinema Agimit (ish-bllok)

+355 68 20 64 937

info@agstudio.al

© Copyright  2008 - 2014 - Të gjitha të drejtat jane të rezervuara

www.agstudio.al

Submitting Form...

Submission error.

Form received.