graphic design

AGStudio.al ofron dizenjim profesionalë për aktivitetin tuaj personal apo të kompanisë suaj.

 

Nje dizajn i mire i reklames tuaj është prezantimi më serioz që ju ose kompania juaj paraqet përpara botës, prandaj një reklamim i dizenjuar profesionalisht, ju bën ju dhe kompaninë tuaj të dukeni seriozë dhe profesionalë përpara të tjerëve. Në të njëjtën mënyrë, një reklam i dizenjuar keq humbet pikë përpara syve të klientëve tuaj.

 

Agstudio.al ofron dizenjim profesional për të gjithe gamën e produkteve reklamuese si:

 

 • Libra Artistik
 • Gazeta
 • Revista
 • Flyer
 • Broshura/fletëpalosje
 • Letra me kokë
 • Kartvizita
 • Zarfa me logo
 • Postera
 • Billboard-e
 • Katalogje, etj

SHËRBIMET

Rregjistrohuni per Oferta

Na ndiqni në rrjetet sociale

Adresa: Pallatet Agimi,

mbrapa Kinema Agimit (ish-bllok)

+355 68 20 64 937

info@agstudio.al

© Copyright  2008 - 2014 - Të gjitha të drejtat jane të rezervuara

www.agstudio.al

Submitting Form...

Submission error.

Form received.