Një praktikë e thjeshtë, por që bën thuajse gjithmonë diferencë.

Një praktikë e thjeshtë, por që bën thuajse gjithmonë diferencë.

Nëse je blerës, duhet të provosh të jesh shitës.

Nëse je punëtor, duhet të mësosh të drejtosh një sipërmarrje.

Nëse je pasagjer. duhet të provosh të jesh dhe shofer.

Ciladoqoftë eksperienca, vlen gjithmonë të zgjerosh mënyrën e perceptimit duke e përjetuar atë nga të dyja anët e saj, për sadopak kohë.

Kur i përjetojmë gjërat në mënyrë të tillë, i shohim ato në mënyrë të plotë dhe të paanshme, duke na ndihmuar kështu për të krijuar një kuptim shumë më të thellë të situatës.

Kjo formulë apo praktikë e thjeshtë vlen thuajse për çdo gjë në jetë, qoftë edhe e stimuluar në kushte teorike, si për shëmbull përpjekja për të stimuluar mënyrën e të menduarit të partnerit/partneres apo një familjari në kushte shtëpie.

Një praktikë e thjeshtë, por që bën thuajse gjithmonë diferencë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *