Product


Sale!

Arkeologjia ne pullat shqiptare 1913 – 2018

18 $ 14 $

Përshkrim i shkurtërLibri përmban të gjitha emisionet me pulla të emetuara nga Posta Shqiptare ne fushen e arkeologjisë nga viti 1913 deri në vitin 2018 dhe është i ndarë në tri periudha që përkojnë me periudhat historike: Pjesa e parë i kushtohet viteve 1913-1944; Pjesa e parë i kushtohet viteve 1945-1990; Pjesa e parë i kushtohet viteve 1991-2018,

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Fletët112
ISBN9789928450302

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arkeologjia ne pullat shqiptare 1913 – 2018”

Your email address will not be published. Required fields are marked *