Product


Sale!

Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, në pullat shqiptare, 1913-2017

21 $ 17 $

Përshkrim i shkurtërLibri-album “Gjergj Kastrioti – Skënderbeg në pullat shqiptare, 1913-2017”, me autor koleksionistin Hysen S. Dizdari, është një libër i rrallë në llojin e vet, i vetmi libër i botuar për Skënderbeun në 105 vjet nga data e emetimit të pullës parë shqiptare nga qeveria e patriotit Ismail Qemali dhe trajton të plotë koleksionin e pullës shqiptare për Skënderbeun nga viti 1913 deri në vitin 2017.

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

AGSTUDIO
Fletët84
ISBN9789928436566

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, në pullat shqiptare, 1913-2017”

Your email address will not be published. Required fields are marked *