Product


Sale!

WEB SECURITY

85 $

A E DINI QË NJË
FAQE INTERNETI
MUND TË HACKOHET OSE
TE DAL OFFLINE NGA
DIFEKTE TË NDRYSHME

Category:

Description

NE JEMI KETU PËR TË MBROJTUR DHE RUAJTUR
MATERIALET E FAQES TUAJ

SEO & BACKUP

  • SEO eshte nje nga faktoret kryesore te renditjes se faqeve te internetit ne motorrat e kerkimit Google.
  • Kopje e plotë backup e faqes suaj të internetit.
  • Update të WordPress sa herë bëhen të disponueshëm.
  • Përditësime mujore të plugineve

 

MBROJTJA E WEB

  • Web Application Firewall
  • Real-Time IP Blacklist
  • Brute Force Protection
  • Login Security (Two-Factor Authentication)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WEB SECURITY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *