Regjistrim Domain & Web Hosting

Regjistrim Domain & Web Hosting

Domain.al – agstudio.al ofron sherbimin e regjistrimit te adreses se internetit (domain) si dhe hapjen e nje hapsire server/host (serverit te faqes). Ne mund te regjistrojme domainin per ju duke filluar nga 10.95 €/vit per te gjithe domainet me prapashtese, duke filluar nga .al dhe duke vazhduar me .com, .net, .org, .info…etj.

Server Hostimi – Sherbimi yne WebHost vjen me nje server te dedikuar, me Plesk cPanel, hapsire, trafik, emaile pa limit… Tek ne do te gjeni ate cfare ju duhet, dh ashtu sic duhet. Garantojme se 99.9% te kohes, serveri nuk ka shkeputje, si dhe cfare eshte me e rendesishmja suport ne cdo kohe 24/7.

Ju mund te zgjidhni ndermjet paketave te qe ne ofrojme per shumicen e klienteve tane, ose te porosisni nje pakete enkas per ju sipas kerkesave qe mund te keni, duke klikuar ketu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *