WEB SECURITY

A E DINI QË NJË
FAQE INTERNETI
MUND TË HACKOHET OSE
TE DAL OFFLINE NGA
DIFEKTE TË NDRYSHME

NE JEMI KETU PËR TË MBROJTUR DHE RUAJTUR
MATERIALET E FAQES TUAJ

 • SEO eshte nje nga faktoret kryesore te renditjes se faqeve te internetit ne motorrat e kerkimit Google.
 • Kopje e plotë backup e faqes suaj të internetit.
 • Update të WordPress sa herë bëhen të disponueshëm.
 • Përditësime mujore të plugineve
 • Web Application Firewall
 • Real-Time IP Blacklist
 • Brute Force Protection
 • Login Security (Two-Factor Authentication)

NA KONTAKONI

  Your Name

  Your Email

  Subject

  Your Message