AGStudio.al ofron dizenjim profesionalë për aktivitetin tuaj personal apo të kompanisë suaj.

Art Grafik dhe Parapërgatitje për shtyp “Prepress”
Libra, Revista, Broshura, Katalogje, Logo, Kartëvizita Biznesi, Flyers, Fletepalosje, Axhenda vjetore, Blloqe, Newsletter-s, Ftesa, Kartolina, Kalendarë tavoline dhe muri, Dosje prezantuese, Postera, In door dhe outdoor Banners,Stickers, etiketa, Paketime kartoni, Çanta, Kuti etj.
Kreativiteti është pasioni ynë!

Art Graphic Studio me experiencë 10 vjeçare në fushat e printimeve, graphic design, email marketing, web design, e njohur për aktivitetin e saj në Shqipëri me një seri shërbimesh dhe produktesh profesionale me çmime konkurruese në tregun shqiptar. Gama e printimeve jane nga me te ndryshmetPRINTIME & SHTYPSHKRIME

PRINTIME

Printime Dixhitale Makineri Bashkohore Xerox

SHTYPSHKRONJA

Ofron Printime Profesionale me Makinerite e Shtypit 4 ngjyresh