Eksperiencë dhe Inovacion në Shërbimet e Hostingut dhe Krijimin e Faqeve të Internetit

Me një histori 15-vjeçare në ofrimin e shërbimeve të besueshme të hostingut në Shqipëri, ne tani zgjerojmë ekspertizën tonë për të përfshirë edhe krijimin profesional të faqeve të internetit. Serverët tanë të dedikuar sigurojnë një kohë funksionimi prej 99.9% për faqet tuaja, duke ju dhënë qetësi mendore për stabilitetin dhe besueshmërinë.


Studio Grafike dhe Shtëpi Botuese: Një Spektër i Plotë i Shërbimeve Kreative

Në përputhje me angazhimin tonë për të ofruar zgjidhje të plota, studioja jonë grafike ofron shërbime dizajni të larta për të gjitha nevojat tuaja vizuale – nga identitetet korporative deri tek materiale marketingu. Shtëpia jonë botuese, e pajisur me teknologji moderne shtypi dhe një ekip redaktorësh dhe dizajnerësh të talentuar, garanton produkte të cilësisë së lartë që përcjellin mesazhin tuaj në mënyrën më efektive. Çdo projekt që ndërmarrim është i fokusuar në përdorimin e fjalëve kyçe dhe strategjive të SEO për të rritur dukshmërinë tuaj në internet.

Ekipi ynë i talentuar i zhvilluesve dhe dizajnerëve është i gatshëm të kthejë vizionin tuaj në realitet

Nëse jeni në kërkim të një partneri të besueshëm që ofron një gamë të gjerë shërbimesh nga hosting i avancuar, krijim faqesh interneti, dizajn grafik, deri te shërbime shtypi – jeni në vendin e duhur. Kontaktoni ekipin tonë sot për të diskutuar se si mund të ndihmojmë në rritjen dhe zhvillimin e biznesit tuaj nëpërmjet zgjidhjeve tona kreative dhe teknologjike.


KUJDESEMI PËR KLIENTËT


ÇMIME KONKURUESE

Konkurues në treg, çmime te favorshme per te gjithe klientet per të patur sherbim cilesor.

CILËSI

E duam punën tonë, dhe prandaj kujdesemi për çdo detaj. Mundohemi gjithmonë të arrijmë më të mirën e mundshme.

KORREKTËSI

Ne realizojme ne kohe çdo pune që marim persiper

ÇFARE OFROJME


SHTËPI BOTUESE

Botime te ndryshme, faqosje, shtypshkrim

Me shume

FAQE INTERNETI

Faqe Interneti nga me te ndryshmet

Me shume

STUDIO GRAFIKE

Ofrojme punime profesionale dhe me kualitet

Me shume

DOMAIN & HOST

Regjistrim Domain & Web Hosting nese serverat tani

Me shume

SEO

Optimizimi i motorëve të kërkimit per faqen tuaj

Me shume

PRINT / SHTYP

Printime dhe shtypshkrime nga me te ndryshmet

Me shume

SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing i referohet procesit te perfitimit te trafikut ne website

Me shume

MULTIMEDIA

Klipe te ndryshme, Reklama televizive, foto profesionale

Me shume