Botime Librash

Shtëpia Botuese “AGStudio” më e reja në botimet shqiptare sjell te ju frymën bashkëkohore në këtë fushë, duke ju ofruar profesionalizëm, cilësi, korrektësi.

Ne marrim përsipër:

– radhitjen e materialit; korrektimin dhe redaktimin e tij;

– faqosjen; konfigurimin e kopertinës;

– shtypjen e materialit përfundimtar me teknologji të
përparuar (Shtyp 4 kolor)
Disa nga librat e botuar nga ne