Studioja jonë grafike ofron një gamë të gjerë shërbimesh profesionale në fushën e dizajnit grafik.

 • Logo:
  • Ne ofrojmë krijimin e logo-ve unike dhe të personalizuara që pasqyrojnë identitetin dhe vlerat e markës suaj. Përqendrimi ynë është në krijimin e logo-ve që janë jo vetëm tërheqëse vizualisht, por edhe të kujdesshme në përcjelljen e mesazhit të duhur.
 • Broshura:
  • Studioja jonë harton broshura të cilat kombinojnë estetikën me funksionalitetin. Ne sigurojmë që çdo broshurë të jetë e pasur me informacion, e lehtë për tu lexuar, dhe të ketë një dizajn që tërheq vëmendjen, duke u bërë një mjet efektiv për komunikimin me klientët tuaj.
 • Fletepalosje:
  • Ne krijojmë fletepalosje që janë ideale për promovime dhe evente të ndryshme. Me një fokus në mesazhin qendror dhe një dizajn që kap vëmendjen, fletepalosjet tona sigurojnë një mënyrë të shkëlqyer për të transmetuar informacione të shkurtra por të rëndësishme.
 • Kalendar:
  • Kalendarët e prodhuar nga studioja jonë janë më shumë se thjesht mjetë organizimi kohor; ata janë vepra arti që mund të shërbejnë si mjet marketingu gjatë gjithë vitit. Ne krijojmë kalendarë që janë jo vetëm praktikë, por gjithashtu pasqyrojnë estetikën e markës suaj.
 • Grafika për Rrjete Sociale:
  • Në botën dixhitale të sotme, grafikat për rrjete sociale janë thelbësore për të tërhequr dhe mbajtur vëmendjen e audiencës. Studioja jonë specializohet në krijimin e grafikave vizuale që rrisin angazhimin në platformat si Facebook, Instagram, LinkedIn, etj., duke ndihmuar në rritjen e ndikimit të markës tuaj në rrjetet sociale.


Agstudio.al ofron dizenjim profesional për të gjithe gamën e produkteve reklamuese si:

LOGO

FLYER

BROSHURA

KARTEVIZITA

GAZETA

EMAIL TEMPLATE

MULTIMEDIA

FOTOGRAFI

PRINTIME & SHTYPSHKRIME


#Libra, #Revista, #Broshura, #Katalogje, #Logo, #Kartëvizita, #Flyers, #Fletepalosje, #Axhenda vjetore, #Blloqe, #Newsletter-s, #Ftesa, #Kartolina, #Kalendarë tavoline dhe muri, #Dosje prezantuese, #Postera, #In door dhe #outdoor #Banners, #Stickers, #etiketa, #Paketime kartoni, #Çanta, #Kuti etj.