Pse biznesi juaj po humbet para, pa një faqe interneti!

Pse biznesi juaj po humbet para, pa një faqe interneti!

Pse biznesi juaj po humbet para, pa një faqe interneti!

Nëse po filloni ose drejtoni një biznes të vogël, do të keni nevojë për një prani në internet në këtë kohë. Nëse arrini të vazhdoni pa një të tillë, do të lini pas shumë klientë të mundshëm…

Më shumë se gjysma e popullsisë po zgjedh me cilin biznes dëshiron të shpenzojë para duke kërkuar në internet dhe duke gjetur një faqe interneti. Mungesa e një faqe interneti ju bën të panjohur për këtë pjesë masive të popullsisë.

Çfarë mund të bëjë një prani në internet për biznesin tuaj?

Do të dukeni më profesionale.
Shumica e njerëzve i besojnë shpenzimit të parave me marka të njohura, sepse ata e dinë se çfarë të presin. Një faqe interneti është një mënyrë për të rritur vlerën e perceptuar të markës ose biznesit tuaj, si dhe të jetë një mjet i nivelit të lartë për dhënien e informacionit dhe kanalizimin e njerëzve drejt një thirrjeje për veprim. Kombinuar me një faqe në Facebook dhe Buletinin e Email-it, ju mund t’i mbani të gjithë të informuar për atë që po ndodh dhe t’i promovoni rregullisht ofertat për ta.

Jini kudo dhe prania juaj do të jetë më thelbësore.
Ju ndoshta nuk keni nevojë për një statistikë për të kuptuar se sa njerëz janë në Facebook këto ditë – është e rrallë që dikush të mos ketë një profil!

Mund t’i shërbejë një qëllimi dhe të bëjë shitje pa ju – 24 orë në ditë.

Një faqe interneti është thjesht një portal – vizitori juaj vjen duke kërkuar informacion dhe ju i jepni atë që duan në këmbim të asaj që dëshironi. Nëse thjesht dëshironi që ata t’ju telefonojnë, bindjuni se jeni vendi ku duhet të shkoni duke i ofruar atyre çfarë ata duan dhe i drejtojnë te detajet e kontaktit tuaj. Truku është të zbulojnë se çfarë duan.

Ngritja e gjërave në një nivel tjetër do t’i çonte ata në një faqe shitjesh për të bërë një blerje – ngacmojini dhe lërini të duan më shumë! Kjo sigurisht mund të jetë gjithashtu një mënyrë për t’i drejtuar ata në një buletin me email ose një ndjekës në Facebook (ose çfarëdo media sociale që po përdorni). Sido që të jetë, nuk është vetëm një tekst i përhapur në ueb, por është një mjet shitjesh funksional që i shërben një qëllimi.

Më shumë njerëz do ta dinë se ti ekziston!!

Ky është qëllimi i këtij shkrimi të vogël – shumica e njerëzve po kërkojnë në internet, kështu që ngritja e faqes suaj të internetit ju jep mundësinë të jeni përpara më shumë se gjysmës së njerëzve përreth jush. Nuk ka faqe interneti? Fat i mirë për të arritur ata njerëz!

_________________________

Nëse jeni të  interesuar për një Faqe Interneti Profesionale ju lutem na kontaktoni:

Mobile: +3556820264937
E-mail: [email protected]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *