OFROJMË KETO SHERBIME

AGStudio.al është një studio e lindur nga deshira për të sjell në tregun e ri shqiptar eksperiencen tone në fushën e krijimit. Përvoja jonë në këtë fushë dhe bashkëpunimi me ju, ju garanton një stil dallues dhe të vecantë për markën e biznesit tuaj


SHTËPI BOTUESE

Botime te ndryshme, faqosje, shtypshkrim

Me shume

FAQE INTERNETI

Faqe Interneti nga me te ndryshmet

Me shume

STUDIO GRAFIKE

Ofrojme punime profesionale dhe me kualitet

Me shume

DOMAIN & HOST

Regjistrim Domain & Web Hosting nese serverat tani

Me shume

SEO

Optimizimi i motorëve të kërkimit per faqen tuaj

Me shume

PRINT / SHTYP

Printime dhe shtypshkrime nga me te ndryshmet

Me shume

SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing i referohet procesit te perfitimit te trafikut ne website

Me shume

MULTIMEDIA

Klipe te ndryshme, Reklama televizive, foto profesionale

Me shume

NDERTOJME WEBSITE DYQAN ONLINE


Biznesi i juaj i suksesshëm me neÇfarë na Bën të Ndryshëm

Ne nuk ofrojmë vetëm shërbime të marketingut SEO dhe Faqe Interneti, por ne gjithashtu ofrojmë një rrjet të gjerë shërbimesh të lidhura si: dizajnimi, SEO, faqe internetit, sherbim hosting, domain.al, auditimet ne internetit, optimization media sociale, branding dhe disa të tjerë.


Rritje ne
Trafik organik.

Ne do t’ju ofrojmë raport të plotë analitik për praninë tuaj në internet në një format të lehtë për t’u kuptuar, në mënyrë që të merrni vendime të drejta pasi të kuptoni pozicionin tuaj aktual në internet.

HAPAT DREJT SUKSESIT


HAPI I PARË

Ideimi i dizenjimit dhe realizimi të logos, kartëvizitës, leterës me koke, që më me besnikeri shprehin indentitetin e kompanise tuaj.

HAPI IDYTE

Krijimin e faqes tuaj te internetit. Faqja krijohet me nje dizenjim nga fillimi dhe me pas hyn ne procesin e programimit

HAPI I TRETE

Printimi dhe shtypja materialet me cilesi te larte teknologjike. Broshura, Fletepalosje, Flyer, Poster, Kalendar, Kartevizita, Revista, etj.

HAPI I KATËRT

Per nje marketing me te suksesshem ofrojme edhe Reklama Televizive per klientet tane qe marketingu te jete i plote dhe efikas.SUPPORT ONLINE

Support Online 24/7

Per çdo problem qe keni mund te hapni nje njoftim dhe ne do tju pergjigjemi sa me shpejt

KLIKO KETU

Chat Online

Per tju pergjigjur sa me shpejt ne ju ofrojme edhe chat online per te zgjidhur punet me urgjente

SHIKO NE FUND

GALERIA E PUNEVE