Sherbim Hostimi

Prej më shumë se 11 vjet, AGSTUDIO.AL, vazhdon të ofrojë çdo shërbim që ju duhet, për të realizuar ëndrrën tuaj ONLINE! AGSTUDIO Ofron cilësinë më të lartë Web Hosting dhe shërbime me çmime më të ulët të mundshme. Ne ofrojmë shërbimin Web Hosting  me servera të besueshëm.KERKO PER DOMAIN

KERKO PER DOMAIN:

PLANET E HOSTIMIT TË WEBSTEVE GJITHÇKA QE KENI NEVOJE
PLANI BAZE

START

€50/vit

€60
 • 2 Website
 • Free Email
 • 5 GB HDD
 • 50 Gig Bandwidth
 • cPanel
 • Two-Factor Authentication
 • Free Script (WordPress, Joomla, etj)
PLANI AVANCUAR

PREMIUM

€80/vit

€100
 • 10 Websites
 • Free Email
 • 30 GB HDD
 • 500 GB bandwidth
 • cPanel
 • Two-Factor Authentication
 • Free Script (WordPress, Joomla, etj)BEST WEB HOSTING ME MBËSHTETJEN MË TË MIRË

Sherbim Hostimi, Avancimi i shpejtë, i sigurt dhe performance e lartë që rritet me biznesin tuaj.SHERBIMET EKSTRA TE PA PËRFSHIRA ME PLANET


Backups të Përditshëm

Ruajtja e përditshme siguron hapësirën tuaj të internetit kundër humbjes së të dhënave


Google AdWords

Regjistrohuni sot dhe merrni $ 100 në reklama falas kur shpenzoni 25 $


Monitorimi i faqes

Përdorni sistemin tuaj të monitorimit për të monitoruar faqen tuaj të internetit


Transferim falas i faqes

Mbështetja jonë do të transferojë dosjet dhe bazat e të dhënave tuaja absolutisht pa pagesë


Domain Falas

Emri i domain falas është i përfshirë me vitin tuaj të parë të planeve të hostimit


Daily Malware Scans

Me përditësimin e përditshëm të softuerit të malware, mbani faqen e internetit të pastër nga viruset
Specifikime Teknike


Karakteristikat e Hosteve

Paneli i kontrollit i lehtë për t'u përdorur
Bandwidth pa matje
Sub Domenet Pafund
FTP dhe llogaritë e postës elektronike
99.9% Garanci Uptime
Garancia e Kthimit të Parave 15 Ditë


Aplikimi Hosting

75 shkrime me burim të hapur
WordPress Hosting
Hostoni blogun tuaj
Joomla Hosting
Magento Hosting


Karakteristikat e emailit

Llogaritë email pa limit të POP3
Llogaritë Email Pafund SMTP
WebMail: Horda, SquirrelMail
Email në telefonin tuaj
Parandalimi i spamit (Detajet)
Autoresponders, Forwards

Kontrolli Cloud

Menaxheri i Hostit
Kontrolli Cloud
Oracle ACE (Detajet)
Menaxhimi i të dhënave
Ndërfaqja e linjës së komandës EM
Raportet aktive 24/7


Plani i Hosting falas

Pa pagesë SiteBuilder
4,500 modele të lira
Transferim falas i faqes
52 Scripts falas
Google AdWords


Programim dhe bazat e të dhënave

Bazat e të dhënave të pakufizuara MySQL
CGI, Fast CGI (Detajet)
PHP 5, Perl, Python
Modulet: Curl, CPAN, GD Library
Qasja SSH
Cron caktimin e punës

Paneli i kontrollit

Paneli i fundit i Kontrollit të cPanel
AWStats, Webalizer
Karrocat e çastit
Blogs, Portalet, Forumet
Fjalëkalimi i mbrojtur
Menaxheri i skedarëve të bazuar në web


Suport

Mbështetje përmes Live Chat,
Sistemi i biletave (Email)
Ruajtja e përditshme
Portali i Mbështetjes Online
Kontakti me email


Siguria

Qasja e Administratës mbi SSL
Aplikimi Web Firewall (WAF) Mbrojtja
Në kërkimin e virusit dhe skanimit të malware
Kërkesat e Shtrënguara të Forcimit të Fjalorit
Mbrojtja e sulmeve te hackers
Çertifikatë e lirë SSL e përbashkët