Faqe dhe profile ne rrjete te tjera sociale

Faqe dhe profile ne rrjete te tjera sociale
Gjergji

Cdo biznes ka nevoje te jete prezent ne disa rrjete sociale kryesore. Pervec Facebook, i cili eshte me popullori, ka disa rrjete te tjera te cilat pershtaten me se miri kategorive te ndryshme biznesi, si psh TripAdvisor ne rastin e Hotele dhe Restorante, Instagram per bizneset kryesisht ne fushen e modes, shopping, por jo vetem, LinkedIn per B2B… etj.

Ne marim persiper krijimin e ketyre profileve ne menyre profesionale duke u kujdesur per detajet si logo, ngjyrat, fotot dhe te dhenat. Duke ja besuar kete detyre nje profesionisti, ju nuk rrezikoni imazhin e biznesit por perkundrazi e forconi ate duke qene te sakte dhe dinjitoz online.


Recommended Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.