Google Business Page

Google Business Page

Google Plus eshte nje faqe e cila ndihmon ne shfaqen e rezultateve lokale ne kerkimet ne Google. Kur ti kerkon ne internet, motori kerkimit e di gjeografikisht se nga cili vend ti po kerkon, dhe faqa ne Google Plus ndihmon Google te gjeje rezultate te atyre qe jane me afer teje.

Si nje biznes lokal, a nuk jeni i interesuar te gjendeni me lehte nga kerkues ne internet te cilet ndodhen rreth teje? Kjo eshte vlera e te pasurit nje llogari si Google Plus Business Page.

Por Google Plus eshte konkurues gjithashtu. Ka shume ofrues produktesh apo sherbimesh te ngjashem me ju po ne ate zone. Prandaj faqa e dizenjuar me mire, sipas udhezimeve te Google, e verifikuar nga vete Google dhe me disa review pozitive, do te kete prioritet mbi te tjerat.

Ne ju ndihmojme qe ju te gjendeni ne kerkimet e klienteve potenciale, si dhe te arrini kete sukses mbi konkurentet tuaj ne Google Plus dhe Google Local Search.

Ja se cfare mund te bejme per ju:

Faqe biznesi ne Google+:

 • Logo dhe baner per faqen ne google
 • Hedhja e informacionit te nevojshem per Google+, si emri, te dhenat e kontaktit, orari i punes dhe foto galeri te kategorive te ndryshme
 • Kategorizimi i sakte ne llojin e biznesit i cili ndihmon gjithashtu ne gjetje sa me te lehte
 • Verifikim i biznesit ne terren nga google
 • Verifikim i websitit
 • Verifikim i emailit zyrtar

Rezultat ne Google Search me:

 • Harte dhe mundesi drejtimi ne vendodhje me GPS (navigator)
 • Logo che foto te biznesit
 • Emri dhe kategoria e biznesit
 • Nenkategorizime dhe fjale kyce per shfaqe ne kerkim
 • Adresa dhe nr telefonit
 • Orari i punes
 • Pershkrim, historik etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *