Siguria e llogarisë tonë CPANEL (2FA)

Siguria e llogarisë tonë CPANEL (2FA)

Siguria e llogarisë tonë online 2FA është e domosdoshme. Teknikat e avancuara të thyerjes së fjalëkalimeve nga hakerët, na bëjnë që ne të kujdesemi më tepër për sigurinë e llogarive tona online. Dhe një zgjidhje ideale për sigurinë e tyre, do të ishte Verifikimi me 2 faktorë.

Në këtë video kemi sqaruar në detaje se çka është dhe si të konfigurojmë verifikimin me dy hapa (Two-step verification – 2SV) apo authentikim me 2 faktorë (two-factor authentication – 2FA) ne CPANEL  qe ne perdorim, mirëpo nga kjo ju mund të mësoni se si të konfiguroni sigurinë edhe për llogaritë që mund t’i keni në domain të tjerë.

 


Leave a Reply