Author Archives: gjergjigjergji

Social Media Marketing
Marketing ne Internet

Social Media Marketing

Social Media Marketing i referohet procesit te perfitimit te trafikut ne website ose vemendjes ndaj markes apo produkteve nga rrjetet sociale. Programet apo strategjithe e marketingut ne mediat sociale zakonisht...

0
September 03, 2017
Reklama me pagese ( PPC )
Marketing ne Internet

Reklama me pagese ( PPC )

Pay-per-click, ose PPC, eshte nje menyre reklamimi ne platforma te ndryshme si Google, Facebook apo website me shume trafik ku ju mund te vendosni banerin tuaj. Ju mund te merni...

0
September 03, 2017
Google Business Page
Rrjete Sociale

Google Business Page

Google Plus eshte nje faqe e cila ndihmon ne shfaqen e rezultateve lokale ne kerkimet ne Google. Kur ti kerkon ne internet, motori kerkimit e di gjeografikisht se nga cili...

0
September 03, 2017
Faqe biznesi ne Facebook
Rrjete Sociale

Faqe biznesi ne Facebook

Perse duhet te keni nje faqe biznesi ne facebook? Faqa ne facebook mund tju mesoje me shume per klientelen tuaj te synuar. Ju jep mundesi te flisni drejtperdrejt me klientet,...

0
September 03, 2017
Listim dhe verifikim ne Google Maps
Seo & Optimizimi

Listim dhe verifikim ne Google Maps

Google se fundmi ka prezantuar ne shqiperi domainin google.al dhe promovon rezultatet lokale. Pra nese biznesi eshte neshqiperi, dhe kerkimi behet nga shqiperia apo me destinacion shqiperine, Google nxjerr ne...

0
September 03, 2017
Optimizim dhe Mirmbajtje e Faqes
Seo & Optimizimi

Optimizim dhe Mirmbajtje e Faqes

Tashme te kesh nje website per nje biznes nuk mjafton. Nje website duhet te jete gjithmone ne gjendje te rifreskuar! Faqet e rifreskuara, me permbajtje te azhornuar dhe te perditesuar...

0
September 03, 2017