Author Archives: gjergjigjergji

Listim dhe verifikim ne Google Maps
Seo & Optimizimi

Listim dhe verifikim ne Google Maps

Google se fundmi ka prezantuar ne shqiperi domainin google.al dhe promovon rezultatet lokale. Pra nese biznesi eshte neshqiperi, dhe kerkimi behet nga shqiperia apo me destinacion shqiperine, Google nxjerr ne...

0
September 03, 2017
Optimizim dhe Mirmbajtje e Faqes
Seo & Optimizimi

Optimizim dhe Mirmbajtje e Faqes

Tashme te kesh nje website per nje biznes nuk mjafton. Nje website duhet te jete gjithmone ne gjendje te rifreskuar! Faqet e rifreskuara, me permbajtje te azhornuar dhe te perditesuar...

0
September 03, 2017
Inspektim dhe Analizim i Faqes Web
Seo & Optimizimi

Inspektim dhe Analizim i Faqes Web

Ne procesin e optimizimit te faqes, hapi pare eshte pikerisht ai i inspektimit dhe analizimit te gjendjes aktuale. Nga ky moment ne mesojme se cfare gjendje eshte faqa, permbajtja, cilesia...

0
September 03, 2017