Author Archives: gjergjigjergji

Siguria e llogarisë tonë CPANEL (2FA)
Security

Siguria e llogarisë tonë CPANEL (2FA)

Siguria e llogarisë tonë online 2FA është e domosdoshme. Teknikat e avancuara të thyerjes së fjalëkalimeve nga hakerët, na bëjnë që ne të kujdesemi më tepër për sigurinë e llogarive...

0
April 03, 2020
Editimi i tekstit WYSIWYG
Web - Hosting - Domain

Editimi i tekstit WYSIWYG

Editori WYSIWYG WYSIWYG është një teknikë për editimin e tekstit. WYSIWYG është akronimi i fjalëve “What You See Is What You Get” dhe në shqip do të thotë: “Çfarë shikon, është...

0
December 01, 2018
Si ta përmirësoni sigurinë e faqes tuaj?
Security

Si ta përmirësoni sigurinë e faqes tuaj?

Ky shkrim është botuar fillimisht te webhostblog.al A keni dëgjuar për faqe që ‘hakohen’ duke u shpërfytyruar apo që sulmohen fshehtazi vetëm për t’u përdorur më pas për dërgimin e mesazheve...

0
December 16, 2017
Siguria e faqes tuaj: si dhe pse ta përmirësoni!
Security

Siguria e faqes tuaj: si dhe pse ta përmirësoni!

Ca kohë më parë përgatita një shkrim në lidhje me rëndësinë e implementimit të një çertifikate sigurie SSL apo përdorimit të HTTPS për sigurinë e faqes tuaj. Zakonisht, ju mund ta dalloni lehtësisht...

0
December 16, 2017