Product


Sale!

Mirëmbajtje faqe interneti (Abonim 2-Vjeçar)

Original price was: 600 €.Current price is: 400 €.

Suporti dhe mirëmbajtja për faqe interneti (website maintenance and support), përfshijnë disa proçese:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKU: 2vjet Category:

Description

• Ndërsa teknologjia përparon, faqja e internetit duhet të hapet dhe të jetë funksionale në shfletuesit (browsers) e ndryshëm.
• Siguria dhe mbrojtja nga sulmet, viruset, malware, etc.
• Krijim kopjesh të rregullta rezervë të faqeve (website back-up).
• Përditësim (upgrade) i gjuhëve të programimit, sistemit dhe CMS-së dhe platformave, sa herë dalin versionet e reja.
• Përditësim (upgrade) i plugin-eve.

• Shërbime opsionale që shkojnë krahas mirëmbajtjes së mirëfilltë: Koordinim i ekipeve të hierarkisë të administrimit, Pershtatja e përmbajtjes për SEO (optimizim për motorrët e kërkimit) e faqeve, Menaxhim i pranisë në Median Sociale, Marketingu i Përmbajtjes (content marketing).

 

 

 

 

Additional information

Abonim

1 Vjeçar, 2 Vjeçar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mirëmbajtje faqe interneti (Abonim 2-Vjeçar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *